All About noi …..

hi thanks for seeing my page …

my name is  : Noi, Noi Himura … (yes, the same Himura with Samurai X Kenshin Himura)
Address     : Bahama 221 B … (don’t try to Google Earth this address)
You can call me noi_chan, yeah everybody call me that way.

so this is me :

a fangirl, daydreamer who is madly in love with yasu #AcidBlackCherry …..

 

pp jl

 

1.    Indonesian, but kidnaped by aliens 1,000 years ago because …

2.    My Blood Type is A, like yasu …

3.    Bit deaf, but love yasu …

4.    Bit Silly, and still love yasu …

5.    Not that bit stupid, but always love yasu …

6.    have a pair of Blurry Eyes, but always able to see yasu very clear …. #ew

7.    Have an Anger Management Problem, but always able to managed that problem for yasu  … #whatThe

8.    Single because hate everything and everyone, but never hate yasu …

9.    Consider herself as a Full Time Fangirl of Acid Black Cherry, and …

10.    A Butterfly who never ending in Love to someone named Mr. Friday …

11.    Do nothing everyday but Google_ing about yasu ….

12.    Consider her self as alien, who is accidentally in love to this man …

 

 

yeah, it’s yasu again ….  xD

 

13.    Totally hate carrot and any kind of maid  …

10.  Bit movie_freaks and a telly junkies ….

11.  Love Tom Hanks and always dreamin about having a date with him reading Pride and Prejudice together  on Starbucks Cafe in NY …

12.  Love war movie, to prepare herself for a war to get yasu’s love …. #waaaaa *dumped to Limbo*

13.  Always want to join NYPD

11.  Bit dramatic about anything, especially about yasu …

 

10390076_10202178466085400_4406292272575426194_n

 

14.  Totally Rock … (read : can’t swim)

15.  Hate Twilight and the whole idea about the blink2 daywalker vampire

16.  Not in animal division, so yes i hate all kind of animals but my cat Mulyono and my whale Willy ..

17.  Always want to go to Tibet and meet His Holiness Dalai Lama ..

18.  A very bad traveling companion ..

19.  really love to eat, always eat double than other and dreamin about a career as A Professional Eater ..

 

3

 

20.  Hate Zombie, because Zombie is Dummy …

 

that’s all the point is this alien love yasu …. xD

 

 

 

so arigatou n yoroshiku for reading this whatsoever i post here  …

regards,

NH

Advertisements

27 thoughts on “All About noi …..

  1. Hello, Dear… Thanks for visiting my blog.
    I used to love laruku and mad abaout “daybreak’s bell” song and hyde. Then I left them coz I wanted to change my life a little bit.. 🙂
    Kita tukeran link ya… I’ll put you as one of my cool friend in my sidebar… ok…
    Thanks buat teh angetnya…(teh hijau ‘kan??) 🙂

    • ya makasih …. sudah mau mampir ke sini … karena saia buat ini blog juga belum lama jadi masih agag binun mau kek mana ..
      makasih sudah add saia as one of ur cool friend …

      yah itu teh hijau … yang paling enak dan berkhasiat ..

  2. HHmm….Suka banget sama Japan ya…
    Saya sich memang suka, tapi terbatas pada pendidikannya saja, untuk masalah musik, manga, j-pop, j-movie, jarang hafal meskipun senang menonton dan menikmati musiknya he he he…

    Salam kenal dulu,
    Joko to moushimasu… Yoroshiku Onegaiitashimasu,,, 🙂

  3. Hehehe dulu waktu pertama kl bikin blog karena gw pengen nulis ttg larc…anata no mitai desu 🙂 …tapi makin lama makin berkembang kemana2.

    Senang liat masih ada anak sekolahan yg cinta larc <<< mengasumsi bahwa dikau masih SMP/SMA/Mahasiswa…benar ga asumsinya?

    • no …. you are wrong saia nih suda tante2 ecchi pula ….
      saia bekerja n suda lumaiyan lama lah addict ma laruku esp hyde … eventough i do love all of them …
      kadang saia kek orang aneh yang tersesat di dunia yang kebanyakan adalah anak2 kul, smu r smp bahkan then i feel i am too old to like them ..
      but finally what the hell …. ternyata ada juga another cielers yang suda 40 tahun but still aktif ngeblog r talk about them in net ….

      btw knapa ko kira saia masi sekulah?

  4. Pertama2….itu komen eke kenapa jadi dobel ya??? diapus aja yg bawah!! Admin alias yg punya blog bisa ngapus komen dobel.

    Hahaha ternyata qt sama toh!! tenang aja, gw kenal byk org2 25 tahun ke atas yg masih gila larc kyk gw. Dan mereka2 itulah yg cielers sesungguhnya krn rasa cinta tak termakan waktu….yg masih anak sekolah mah masih labil belum bisa disebuy true fans.

    Kenapa gw pikir anak sekolahan??? hehehe jgn marah ya….krn cara bicara (dlm hal ini menulis) dan isi tulisannya terkesan kyk anak SMA…maklum sy guru sma jd terbiasa dgn cara2 anak2 sma berekspresi

    • woh guru smu …. slamat malem buuu wkwkwkkw

      maybe ni karena banyakan gaul ma anak smu r kul so agag ketarik gt
      tapi in my real live banyak juga yang masi ngira saia anak smu ….
      jiah masa kek gini anak smu ….

  5. Noi… arigatou dah ngesubscribe…tp gomen ne gw tak mensubcribe balik karena percuma…huahaha mail dibukanya 2-3bulan sekali, sangat ga guna n ketinggalan berita.

    Tp dah gw link ke readomatic 🙂 cara yg lebih efisien buat pemalas buka email sprt gw 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s